Ida Leinoa esitetään kokoomusnuorten johtoon – "Lähden innostunein mielin"

Ida Leino haluaa kokoomusnuorten johtoon. Essi Jäälinna
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Pirkanmaan Kokoomusnuoret on asettanut 27-vuotiaan Ida Leinon ehdolle Kokoomuksen Nuorten Liiton seuraavaksi puheenjohtajaksi. Järjestö kertoo asiasta tiedotteessa.

Leino on tällä hetkellä Tampereen kaupunginvaltuutettu ja Kokoomusnuorten liittohallituksen jäsen. Koulutukseltaan hän on kasvatustieteiden maisteri ja työskentelee opettajana.

– Lähden innostunein mielin tekemään puheenjohtajakampanjaa. Yli kymmenen vuoden jäsenyyden aikana olen päässyt toimimaan liitossa kaikilla tasoilla: ensin elvytettiin paikallisyhdistys, sitten etenin piirihallitukseen, melkein kolme vuotta pääsin näkemään toimintaa työntekijänä ja lopulta tämä kausi liittohallituksessa. Nyt haluan hyödyntää oman tietotaitoni liiton kehittämiseen, Leino kommentoi ehdokkuuttaan.

Hän haluaa nostaa esiin erityisesti Kokoomusnuorten roolin puolueen kirittäjänä ja edelläkävijänä.

– Kokoomus on vaaleissa ainoa talousoikeistolainen vaihtoehto, ja puolueen politiikkaa kaivataan nyt kipeämmin kuin koskaan. Kokoomuslaista vastuullisuutta, edistyksellistä ja rationaalista otetta asioihin tarvitaan kaikilla päätöksenteon tasoilla. Tähän tarvitaan myös aktiivista ja rohkeaa kokoomuslaista nuorisojärjestöä, Leino painottaa.

Järjestön seuraava puheenjohtaja valitaan kaksivuotiskaudelle 5.–7. marraskuuta järjestettävässä liittokokouksessa Seinäjoella.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut