Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Toni Kallio yrittää palauttaa intohimon takaisin Ilvekseen – AL: "Tuli soitto, että onko minulla halua ryhtyä päävalmentajaksi"

Ilveksen jalkapallon miesten edustusjoukkueen valmennusvastuun ottaa loppukauden ajaksi Jarkko Wissin aiempi apuvalmentaja Toni Kallio. Kallio kertoo Aamulehdelle, että arveli jotain olevan tekeillä tiistai-iltana kuullessaan, että Wiss oli saanut kutsun seuran hallituksen kokoukseen.

– Joskus puoli seitsemältä minulle tuli soitto, että pääsenkö palaveriin ja onko minulla halua ryhtyä päävalmentajaksi, Kallio kuvailee asioiden etenemistä Aamulehdelle.

Kallion mukaan hän on joskus ottanut Wissin kanssa yhteenkin liittyen siihen, mihin suuntaan joukkueen pelaamista pitäisi viedä.

Ilveksen edustusjoukkueen haastattelussa Kallio kommentoi aikoinaan asiaa seuraavasti.

– Kyllähän Jallu (Jarkko Wiss) kysyy meiltä aina mitä mieltä me olemme asioista ja kuuntelee ja ottaa vastaan eriävätkin mielipiteet. Varsinkin kun näin kauan olemme yhdessä hommia tehneet, niin voi täysin avoimesti tuoda omat mielipiteet esiin. Tosin, lähtökohtaisesti ajattelemme jalkapallosta samalla lailla, Kallio muotoili asian tuolloin.

Ilves pelaa seuraavan ottelunsa lauantaina. Valmentajan ensisijaisena tavoitteena on palauttaa ryhmään intohimo.