Toni Kallio yrittää palauttaa intohimon takaisin Ilvekseen – AL: "Tuli soitto, että onko minulla halua ryhtyä päävalmentajaksi"

Valmentaja Toni Kallio on ollut pitkään mukaan Ilveksen toiminnassa: mies siirtyi pelaajan tontilta lähes suoraan valmennushommiin. Arkistokuvassa mukana hyökkääjä Lauri Ala-Myllymäki, joka on jatkanut uraansa nyt Venezian organisaatiossa Italiassa. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Ilveksen jalkapallon miesten edustusjoukkueen valmennusvastuun ottaa loppukauden ajaksi Jarkko Wissin aiempi apuvalmentaja Toni Kallio. Kallio kertoo Aamulehdelle, että arveli jotain olevan tekeillä tiistai-iltana kuullessaan, että Wiss oli saanut kutsun seuran hallituksen kokoukseen.

– Joskus puoli seitsemältä minulle tuli soitto, että pääsenkö palaveriin ja onko minulla halua ryhtyä päävalmentajaksi, Kallio kuvailee asioiden etenemistä Aamulehdelle.

Kallion mukaan hän on joskus ottanut Wissin kanssa yhteenkin liittyen siihen, mihin suuntaan joukkueen pelaamista pitäisi viedä.

Ilveksen edustusjoukkueen haastattelussa Kallio kommentoi aikoinaan asiaa seuraavasti.

– Kyllähän Jallu (Jarkko Wiss) kysyy meiltä aina mitä mieltä me olemme asioista ja kuuntelee ja ottaa vastaan eriävätkin mielipiteet. Varsinkin kun näin kauan olemme yhdessä hommia tehneet, niin voi täysin avoimesti tuoda omat mielipiteet esiin. Tosin, lähtökohtaisesti ajattelemme jalkapallosta samalla lailla, Kallio muotoili asian tuolloin.

Ilves pelaa seuraavan ottelunsa lauantaina. Valmentajan ensisijaisena tavoitteena on palauttaa ryhmään intohimo.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut