Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Ostitko tämän vaaralliseksi osoittautuneen laitteen Lidlistä? Lopeta käyttö välittömästi

Lidlissä myynnissä olleessa Parkside-merkkisessä tapetin höyryirrottimen käytössä on havaittu palovammariski. Laitteen höyryttimen nestesäiliön kansi voi irrota käytettäessä. Tämä voi aiheuttaa kuuman veden roiskumisen käyttäjän päälle.

Tämän vuoksi Lidl vetää markkinoilta Grizzly Tools GmbH & Co:n Parkside-merkkisen tuotteen tapetin höyryirrotin PDTA 5 A1. Takaisinveto koskee tuotetta tuotenumerolla IAN 332976_1907.

Tuotetta on ollut myynnissä viime vuonna erätuotteena 17. kesäkuuta lähtien 1. lokakuuta saakka kaikissa Suomen Lidl-myymälöissä. Tämän jälkeen laitetta on myyty outlet-myymälöissä.

Lidl pyytää kuluttajia välittömästi lopettamaan laitteen käytön ja palauttamaan se lähimpään Lidl-myymälään. Tuotteen hinta hyvitetään asiakkaalle myymälässä.

Takaisinvedon kohteena olevan tuotteen tuotenumeron (IAN 332976_1907) voi tarkistaa laitteessa olevan tekstikilven vasemmasta alakulmasta.

Onko tässä Lidlin uusi keräilyhitti? "Makian tuotteeksi halpa" – Tällaisissa hinnoissa liikkuvat viime kevään kohulenkkarit nyt

Ostarin purku alkaa pian, tilalle Lidl ja ruokaravintola – Lähikuppiloiden katoaminen suututtaa Ralli-baarin terassilla: "Lähden baariin Malmille tai Kallioon"

Helsinkiin kymmeniä uusia Lidlejä – avausvauhti on kiinni viranomaisista ja sopivista kauppapaikoista

Ostitko näitä pähkinöitä Lidlistä? – Älä syö, sisältävät terveydelle haitallista ainetta

Erä Lidlissä myytyä salaattia voi sisältää lasinsiruja – myyty 75 myymälässä