Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämeenpuistossa on Käsityöläismarkkinat ja Herkkutori elokuun viimeisellä viikolla – tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa

Tampereen Hämeenpuistossa järjestetään Käsityöläismarkkinat 26.-29. elokuuta.

Markkinat sai viime vuonna, jolloin ne pidettiin ensimmäisen kerran, suursuosion. Tänäkin vuonna järjestäjä Event Company on huolehtinut kaikille osallistujille turvallisen tapahtuman.

Markkina-alue on Hämeenpuistossa Puutarhakadun ja Hämeenkadun välisellä alueella. Event Companyn Rami Lehtinen sanoo olevan mahdollista, että aluetta laajennetaan viime vuoden tapaan Hallituskadun suuntaan Rillingin eteen saakka.

Tampereen Käsityöläismarkkinat järjestettiin vuonna 2020 yhdessä Street Food Fiestan kanssa, mutta se on tältä vuodelta peruttu.

Street Food Fiestan korvaa Herkkutori, jossa on mukana kymmenen ravintola-alan yritystä. Tarjolla on muun muassa paikan päällä tehtyjä premium burgereita, churroksia, perunarieska-annoksia, Hatsapuri –leipiä ja rahkamunkkeja.

Käsityöläismarkkinat sijoittuu Hämeenpuiston itälaidalle ja Herkkutori on puiston länsipuolella.

Taidesepät ry järjestää Käsityöläismarkkinoiden yhteydessä hyväntekeväisyystempauksen, joka kulkee nimellä Hyvän mielen taonta.

Tapahtuman aikana sepät valmistavat tuotteita, jotka myydään paikan päällä. Tapahtuman tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Mieli ry:lle lasten ja nuorten mielenterveystyön hyväksi. Mieli ry:n edustaja on ainakin yhtenä päivänä paikalla keromassa heidän työstänsä.

Tapahtumaan on ilmoittautunut kuusitoista seppää. Joukossa on ammattilaisia, harrastajia sekä alan opiskelijoita.

Käsityöläismarkkinat ja Herkkutori ovat avoinna markkinapäivinä arkisin ja lauantaina kello 11-20 ja sunnuntaina kello 11-17.