Ajokiellossa ollut, kolmen etsintäkuulutuksen alainen kuljettaja paineli poliisia Tampereella karkuun autolla, jolla ei ole rekisterikilpiä – Rikos oli laatuaan kahdeskymmenesviides vuoden aikana

Nopeusrajoituksia alennetaan koko maassa lokakuun aikana. Johanna Erjonsalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Poliisi valvoi liikennettä Hervannan valtaväylällä Tampereella perjantaina ja havaitsi kello 18 aikaan rekisterikilvettömän ajoneuvon.

Huomattuaan poliisin kuljettaja lähti kiihdyttämään voimakkaasti Tampereen keskustaa kohden. Partio mittasi ajoneuvon nopeudeksi 120 kilometritunnin nopeuden, nopeusrajoituksen ollessa alueella 70 km/h. Ajoneuvon kyydissä oli yksi matkustaja.

Poliisi sai pysäytettyä ajoneuvon Vuohensillantiellä ja kuljettajaksi selvisi ajokiellossa ollut henkilö. Kyseessä ei ollut missään tapauksessa ensimmäinen kerta kun henkilö oli vastaavalla asialla: oli 25. kerta vuoden aikana, kun kuljettaja jäi kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kuljettajalla oli myös kolme voimassa olevaa etsintäkuulutusta ja hänet kuljetettiin Tampereen pääpoliisiasemalle asioiden selvittämisen vuoksi. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ajoneuvorikkomukseen. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut