Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

OP Tampere valitsee edustajiston – vaali-aika alkaa maanantaina

OP Tampere järjestää tänä syksynä edustajiston vaalit, jossa pankin omistaja-asiakkaiden keskuudesta valitaan 59 edustajaa seuraavalle nelivuotiskaudelle. Vaalien ehdokasasettelu on menossa 16. elokuuta alkaen, ja uusi edustajisto äänestetään pankin noin 111 000 omistaja-asiakkaan toimesta marraskuussa.

Jos omistaja-asiakas ei käytä verkkopalvelua, voi ehdokas- ja kannatusilmoitukset tulostaa verkkosivuilta tai noutaa pankista sen aukioloaikoina sekä palauttaa postilla tai pankin toimipisteeseen. Ehdokasasettelu on alkanut maanantaina ja päättyy 10.9. Myös paperisten lomakkeiden tulee olla perillä pankissa perjantaihin 10. syyskuuta kello 16 mennessä.

– Toivomme, että edustajistoon hakeutuu erilaisissa elämäntilanteissa olevia asiakkaitamme ja eri puolilta toimialuettamme. Silloin jäsendemokratia toteutuu oikealla tavalla, ja kuulemme mahdollisimman monipuolisesti asiakkaidemme tarpeita, toteaa tiedotteessa OP Tampereen toimitusjohtaja Jani Vilpponen.

Ehdokkaaksi voi asettua jokainen vaikuttamisesta, arkielämän talousaiheista ja oman pankin kehittämisestä kiinnostunut, täysivaltainen omistaja-asiakas, joka käyttää Osuuspankin palveluja. Ehdokkaan tulee olla liittynyt jäseneksi kuluvan vuoden toukokuun loppuun mennessä ja täysi-ikäinen viimeistään ehdokashankinnan aikana. Ehdokkuuden vahvistamiseksi ehdokas tarvitsee yhden kannattajan, joka myös on saman osuuspankin omistaja-asiakas.

– Edustajiston jäseniltä ei vaadita erityistä pankkiasioiden tai talouselämän osaamista. Ehdokkaaksi toivotaan ihan tavallisia omistaja-asiakkaita, jotka tuovat mukanaan oman elämänkokemuksensa ja sen kautta syntyneen asiantuntemuksensa, Vilpponen huomauttaa.