Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jälleen yksi nuori pelaaja vaihtaa maisemaa Ilveksestä – Eetu Mömmö siirtymässä Kreikkaan?

Ovi käy jälleen jalkapallo-Ilveksessä. Kauden aikana erittäin hyvin pelannut hyökkääjä, laitapelaajana ansioitunut Eetu Mömmö vaihtaa maisemaa.

Mömmö kertoo asiasta Instagram-tilillään.

– On tullut aika kiittää Ilvestä näistä vuosista, jotka tässä upeassa seurassa vietin. Kiitos kuuluu kaikille valmentajille, joukkuekavereille ja taustahenkilöille joiden kanssa sain kunnian työskennellä. En olisi tässä ilman teitä.

– Haluan myös osoittaa kiitollisuuteni faneille, jotka jaksoivat olla puolellamme vaikeidenkin aikojen yli. Toivottavasti näemme vielä. Tampere on keltavihreä.

Seura ei ole vielä tiedottanut Mömmön seuraavasta osoitteesta, mutta päivityksen kommenteista on pääteltävissä että suuntana on seuraavaksi Kreikasta löytyvä joukkue. Nuoren hyökkääjän Eetu Vertaisen sopimus Skotlantiin on enää pelaajalupa-asiasta kiinni. Vielä ei ole tiedossa, miten Ilves kompensoi kahden hyökkääjän siirtymisen muualle.

Ilveksen hyökkääjät ovat olleet käypää valuuttaa kuluneiden 12 kuukauden aikana. Maisemaa ovat sinä aikana vaihtaneet aiemmin Lauri Ala-Myllymäki, Naatan Skyttä ja Maksim Stjopin.