Tampereelle avautuu Pähee, joka on uusi päivätoimintakeskus päihteidenkäyttäjille

Tampereen Nekalaan avataan 16. elokuuta uusi päivätoimintakeskus Pähee. Pähee on erityisesti päihteidenkäyttäjille suunnattu matalan kynnyksen paikka, jonka ovet ovat avoinna myös kaikille muille yhteisöllisyyttä kaipaaville ihmisille. Toimintaan voi osallistua anonyymisti.

Päheessä on mahdollisuus viettää aikaa, peseytyä ja huoltaa vaatteita. Asiakkaille on tarjolla myös välipalaa. Toiminta on yhteisöllistä ja asiakkailla on mahdollisuus saada ohjausta sekä tukea arkeen.

Pähee on avoinna arkisin kello 10–14 ja toimii tiiviissä yhteistyössä muiden toimijoiden sekä kolmannen sektorin ja naapuruston kanssa. Siellä työskentelee yksi ohjaaja sekä kaksi lähihoitajaa.

Päivätoimintakeskus Päheen toiminnalla vahvistetaan päihteiden käyttäjien matalan kynnyksen palveluita. Tampereella on myös toinen päihteidenkäyttäjille suunnattu päivätoimintakeskus: Viinikan liikenneympyrän lähettyvillä, Viinikankadun ja Tehdaskadun kulmassa oleva Huoltsu.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut