Sangriaa 150 kannullista päivässä ja päälle 100 lasillista – Kesäkeitaan ravintolat tekivät huippumyyntiä heinäkuussa

Piia Luoto ja Elmeri Piiroinen ovat Saludin työntekijöitä. Teemu Nurmi

Teemu Nurmi

Tampereen suuren yhteisterassin eli Keskustorin kesäkeitaan ensimmäinen toimintakesä on ylittänyt puolivälin.

Ravintolat kertovat, että keidas on ollut superhitti. Etenkin helteinen heinäkuu oli erittäin menestyksekäs.

Bodega Saludin ravintolapäällikkö Piia Luo to kertoo esimerkin.

– Kesän suosituin juomamyyntiartikkeli Bodega Saludin kesäkeidaspisteellä on ollut kannullinen sangriaa. Sitä myytiin parhaimpina päivinä noin 150 kannullista ja niiden lisäksi noin 100 lasillista sangriaa, Luoto havainnollistaa.

Tamperelainen kertoo lisää kuulumisia Keskustorin kesäkeitaan ensimmäiseltä puoleltatoista kuukaudelta lauantaina 14.8. ilmestyvässä painetussa lehdessään sekä verkkosivullaan.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut