Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jaakko Stenhäll luotsaamaan Tampereen vihreiden valtuustoryhmää – valitsi edustajat luottamustehtäviin

Tampereen vihreä valtuustoryhmä on tehnyt esityksensä valtuuston luottamustehtäviin.

Samalla valtuustoryhmä järjestäytyi uuden kauden aluksi ja valitsi valtuustoryhmän puheenjohtajaksi Jaakko Stenhällin ja varapuheenjohtajiksi Brigita Krasniqin ja Jaakko Vuorion.

– Tartun innolla valtuustoryhmän puheenjohtajan tehtäviin. Tulevan kauden aikana Tampereella tulee edistää monia vihreitä tavoitteita aina kulttuurialan elvyttämisestä eriarvoisuuden vähentämiseen. Tampereen on myös tehtävä jatkossakin paljon töitä ilmastonmuutoksen torjumiseksi kaikilla sektoreilla – erityistä huomiota tulee kiinnittää kestävään energiantuotantoon ja liikenteeseen, toteaa valtuustoryhmän puheenjohtaja Jaakko Stenhäll tiedotteessa.

Kaupunginvaltuuston toiseksi varapuheenjohtajaksi vihreät esittävät Jaakko Mustakalliota. Kaupunginhallituksen jäseniksi vihreät valitsivat Jaakko Stenhällin ja Brigita Krasniqin. Konsernijaoston toiseksi varapuheenjohtajaksi valtuustoryhmä valitsi Olga Haapa-ahon. Vihreät tekivät myös joukon muita valintoja eri lauta- ja johtokuntiin.

Ehdokkaakseen sivistys- ja kulttuuripalveluiden apulaispormestariksi vihreä valtuustoryhmä on jo aiemmin asettanut valtuutettu Matti Helimon.