Mira Potkonen pääsi maanantai-iltana vihdoin kotiin Nokialle kukkameren keskelle – "Naapureilta olen hakenut maljakoita..."

Mira Potkonen on päässyt viimein kotiin Nokialle. Arkistokuva kesältä 2016, jolloin harva vielä osasi arvata, mitä tuleman pitää. Mira Potkosen henkilöhaastattelu on luettavissa keskiviikon printti-Tamperelaisesta. Sonja Sivonen/ESM:n arkisto
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Toimittajan puhelin pirisee hieman iltakahdeksan jälkeen maanantaina. Soittaja on Mira Potkonen, joka on juuri päässyt kotiin Nokialle. Kotipihaan tultiin poikkeuksellisella tavalla:

Potkosen seura Tampereen Voimailuseura oli järjestänyt bussikuljetuksen Länsilinjoilta, joka vei ensin seuraväen omaa mitalistia vastaan Helsinki-Vantaalle kello 15 ja toi sitten hänet valmentaja Maarit Teurosen kanssa takaisin kotiin juhlallisuuksien jälkeen.

– Anteeksi kauheasti että en ehtinyt heti kahdeksalta soittaa. Kukkia on niin paljon että on pitänyt naapureilta hakea maljakoita, Potkonen aloittaa iloisella äänellä.

Ei kuule haittaa lainkaan. Sulla on ollut hieno urakka siellä ja hyvää tekemistä.

– Kiitos. Pronssimitali on jo hetken aikaa tuntunut aivan hyvältä. Nyt ura on ohi ja elämässä siirrytään seuraavaan vaiheeseen.

Sitä vaihetta nyrkkeilijä aikoo miettiä nyt rauhassa. Kiire ei ole mihinkään.

Maanantai-illan suunnitelmat olivat selvillä.

– Seuraavaksi ruokaa ja sitten aion mennä saunaan, Potkonen kertoi.

Mira Potkosen haastattelu on luettavissa keskiviikon printti-Tamperelaisesta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut