Tampereella järjestetään mopomiitti – kaikille halukkaille luvassa nopea tähtihetki ajosuoralla

Tampereella järjestetään kuluvan viikon lauantaina toistamiseen virallinen mopomiitti. Mopomiittiä järjestää nuorten mopomiittiryhmä yhdessä Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden kanssa.

Nuorten mopomiitti on tapahtuma, jonka tarkoituksena on yhdistää nuoria mopoharrastajia.

Tapahtumassa on 300 metriä pitkä suljettu keulintasuora sekä stunt-alue. Yleisölle on varattu oma alueensa, josta voi ihailla mopoilijoiden taidonnäytteitä. Ohjelmassa on myös hidasajoratakilpailu sekä ajosuoralle voi varata oman 10-minuuttisen tähtihetkensä. Tampereen Messu- ja urheilukeskuksen parkkipaikalla oleva tapahtuma-alue aukeaa lauantaina klo 15.

Tapahtumassa noudatetaan voimassa olevia terveysturvallisuusohjeita. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että tapahtumassa on vahva maskisuositus.

Nuorten mopomiitti lauantaina 14. elokuuta kello 15–20 välisenä aikana, Tampereen Messu- ja urheilukeskuksen parkkipaikka (Ilmailunkatu 6).

Ohjeet mopomiittiin osallistuville:

1. Älä tule kipeänä tai oireisena paikalle. Mikäli sinulla on tartuntatautilääkärin määräämä karanteeni tai olet koronan sairastumisen vuoksi karanteenissa, pysy kotona.

2. Pidä riittävä etäisyys muihin ihmisiin.

3. Käytä tarjolla olevaa käsidesiä.

4. Yski ja aivasta hihan yläosaan tai kertakäyttönenäliinaan

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut