Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Teivon ravikeskuksessa järjestetään suuri koko perheen hevostapahtuma

Tampereen Teivon ravikeskuksessa järjestetään koko perheen iloinen ja ilmainen tapahtuma Haista Hevonen -tapahtuma 7. elokuuta kello 13-15, jossa esittäytyy laaja kattaus hevos- ja poniharrastustoimintaa.

Kaikille lapsista aikuisiin on mahdollisuus kokeilla ajoa hevosilla ja poneilla. Lapsille on ponilla ajon lisäksi ratsastusta Teivon Ravikoulun poneilla lasten ulkoleikkipaikalla sekä mahdollisuus hoitaa islanninhevosia.

Aikuiset saavat kokeilla tandem-ajoa oikealla raviradalla ravikoulun hevosilla. Tandem-ajon ikäraja on 10 vuotta. Tandem-ajo päättyy kello 14.30, jolloin rata avautuu raveihin valmistautuville valjakoille. Kaviouralla on myös upeita hevosesityksiä, joita ovat valmistaneet islanninhevosharrastajat, SASKY koulutuskuntayhtymän Osaran maaseutuopetusyksikön opiskelijat ja kouluratsastaja Karoliina Kovanen.

Lasten kepparikisat käynnistyvät koirakeskuksen keppariareenalla kello 14.

Totohallista katsomoalueen pääportin puoleisesta päädystä lasten sisäleikkialueelta löytyy hevosenkenkien maalausta, hevosenkenkien heittoa ja muuta kivaa. Hevosenkengän voi maalata mieleisekseen ja viedä kotiin muistoksi.

Tapahtumassa vietetään myös nuorisokerhojen päivää. Nuorisokerhojen rastipisteet on numeroitu ja pisteet löytyvät tapahtuma-alueelta.

Päivä jatkuu kello 16 alkavilla urheilullisesti tasokkailla raveilla. Päälähtöinä on Delete Tammakriterium, jossa selviää lämminveristen 3-vuotiaiden tammojen parhaimmisto, Suurmestaruusajo Suomen ykköstason lämminverisille, Pimara cup suomenhevosille ja Prix de Teivo montelähtö.