Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Odotettu Kale avasi ovensa Kalevassa – Tällainen liikekeskus on, katso kuvat

Keskus: Olo on väsynyt, mutta onnellinen, totesi K-Supermarketin kauppias.

Tampereen Kalevan uusi liikekeskus Kale avautui tällä viikolla. Sammonkadun ja Hervannan valtaväylän tuntumassa sijaitsevassa Kalessa kävi kuhina torstaina puolenpäivän paikkeilla.

Kalen pääovista heti vasemmalla olevan K-Supermarket Kalevan kauppias Jani Kangasniemi vastaanotti väkeä jakamalla uteliaille asiakkaille ruusuja.

Takana on kuukausien uurastaminen uuden kaupan perustamisen kanssa.

– Nyt olo on väsynyt, mutta onnellinen. Suuri kiitos kuuluu hurjasti töitä painaneelle henkilökunnalle, Kangasniemi kiittelee.

Hän ei ole kauppiasurallaan aiemmin avannut aivan uutta liikettä paikkaan, jossa kauppaa ei ole vielä ollut.

– Kukaan ei voi täysin ennustaa, miten alueen ihmiset osaavat muuttaa kulutustottumuksiaan ja tulevat uuden kaupan vakioasiakkaiksi.

Uskon todella paljon kaupan sijaintiin.

– Uskon todella paljon kaupan sijaintiin. Kaleva on kasvava alue, jonne nousee koko ajan uusia taloja. Tämä K-Supermarket on nopean asioinnin ja iloisen palvelun ruokakauppa, jossa korostetaan vihreitä arvoja ja rakennetaan valikoima vastaamaan asiakkaiden toiveita, kauppias Kangasniemi kertoo.

Liikekeskus Kalen katutasossa ovat K-Supermarketin lisäksi Isku, Keittiömaailma, Subway, Hairlekiini ja Pancho Villa, jolla on suurehko terassi. Pullopalautuspisteen läheisyyteen tulee myöhemmin pankkiautomaatti. Elixia sijaitsee kakkoskerroksessa.

Keskuksessa on liiketilaa yhteensä 8000 neliötä. Suurin tila on tuttuun kulmaan palaavalla Iskulla (noin 2000 neliötä). K-Supermarketin koko on noin 1800 neliömetriä ja Elixian 1500 neliötä.

Rakennuksen alle sijoittuvassa pysäköintihallissa on 140 asiakasautopaikkaa.