Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilves teki pitkän jatkosopimuksen kapteeninsa kanssa – "Miksi tästä mihinkään lähtisi?"

Ilveksen kapteeni Tatu Miettunen on kirjoittanut kolmevuotisen jatkosopimuksen seuran kanssa. Kaudesta 2014 alkaen edustusjoukkueen mukana ollut puolustaja on ollut tärkeässä roolissa seuran noustessa Ykkösestä Veikkausliigan kärkijoukkueiden kastiin.

Seura tiedottaa asiasta verkkosivuillaan.

– Miksi tästä mihinkään lähtisi, kun molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä toisiinsa. Ilveksen mukana on ollut hienoa olla mukana ja projekti kohti tulevaisuutta näyttää todella hyvältä, Miettunen sanoo tiedotteessa.

Tälle kaudelle Ilveksen pelaajarunko vaihtui melkoisesti, mutta Tatun mukaan se on osa jalkapallotoimintaa. Ilves vetää puoleensa eteenpäin pyrkiviä nuoria pelaajia ja samalla omasta laadukkaasta juniorimyllystä tulee tasaisesti Veikkausliigatason pelaajia.

– Tähän lajiin kuuluu se, että pelaajisto vaihtuu, se on jalkapalloammattilaisen elämää. Hienoa on ollut nähdä, kun kovasti töitä tehneet ja potentiaaliset pelaajat ovat päässeet Ilveksen kautta maailmalle, Miettunen kehuu.

Hän uskoo, että seura tulee tällä kaudella vielä kamppailemaan tosissaan mitalisijoista.