Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yli 10 000 osallistujaa viimeksi Särkänniemeen kerännyt Ilves-päivä peruuntuu – "Päätös ei todellakaan ollut helppo"

Viime vuosina järjestetty kesäinen Ilves-päivä on päätetty perua. Seura tiedottaa asiasta verkkosivuillaan. Syynä on maakunnan pahentunut koronatilanne.

– Päätös tapahtuman perumisesta ei todellakaan ollut helppo ja teimme sen raskain mielin. Kuluneet 18 kuukautta ovat olleet todella haastavia, ja yhteinen ilon ja yhdessäolon päivä olisi tullut tarpeeseen. Kyseessä olisi ollut myös seuramme 90-vuotisjuhlavuoden merkkitapahtuma. Vallitseva tilanne pitää kuitenkin huomioida ja keskittyä kaikin keinoin siihen, että ydintoimintamme, eli lasten ja nuorten liikunta sekä urheilu, voi jatkua, toteaa Ilves ry:n puheenjohtaja Kari Pansio.

Ilves-päivän järjestäjät toivovat tapahtumalle jatkoa.

– Ilves-päivä on palkittu ja seuramme jäsenten keskuudessa arvostettu tapahtuma. Haluamme kiittää yhteistyökumppaniamme Särkänniemeä hienosta työstä ja joustavuudesta. Särkänniemen tekemästä työstä Ilves-päivän järjestäminen ei jäänyt kiinni, Pansio jatkaa.

Myös Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä on harmissaan tilanteesta.

– Ilves-päivän peruminen on meillekin surullista. Särkänniemi ja särkänniemeläiset ovat ylpeänä olleet mukana tapahtumassa. Päivän järjestelyissä mukana olleet ilvesläiset tekivät kovasti töitä tapahtumaan eteen. Ymmärrämme, että lasten ja nuorten harrastustoiminnan turvaaminen on nyt tärkeintä, Seppälä sanoo.