Mira Potkosen mies katsoi kotisohvalta vaimonsa välieräkamppailua – Yle: "Ei pysty edes kuvittelemaan, mikä se tunnetila on"

Nyrkkeilijä Mira Potkosen aviomies Henri katsoi perheen lasten kanssa kotisohvalla Nokialla, miten äiti ja puoliso pärjää välieräottelussa Beatriz Ferreiraa vastaan. Ottelu jännitti myös kotikatsomoissa.

– Kotisohvalla katsottiin. Kyllähän se tietenkin jännitti samalla tavalla kuin muitakin penkkiurheilijoita. Tiedettiin, että brasilialainen on kova vastustaja, mutta voitettavissa. Parempi siinä kai aina voittaa, mutta on sanottava, että hieno taistelu oli. Olisi se ottelu voinut Miralle kääntyä, mutta ei näemmä tänään, Henri kommentoi Ylelle.

Hän ymmärsi hyvin sen, että tunnelmat heti ottelun jälkeen vaikuttivat jopa lohduttomilta. Vielä kotonakaan ei ole käyty keskustelua siitä, mitä uran jälkeen. Potkonen itse parahti haastattelussa, ettei tiedä yhtään mitä elämässään tekee perjantaista eteenpäin.

– Totta kai suurin pettymys tuli siitä, että unelma meni tappion myötä, eikä sitä voi enää koskaan saavuttaa. Veikkaan, että siinä on kaikki ne tunteet ja epätietoisuus siitä, mitä uran jälkeen tapahtuu. Se on sellainen asia, josta ei ole vielä oikein edes kotona keskusteltu, Henri myönsi.

Puoliso jos kuka tietää, mistä on kyse silloin kun vaimo on keskittynyt. Se tarkoittaa sitä, että ei kannata miettiä rahtuakaan, onko toinen tosissaan vai ei.

– Fokus on ollut koko ajan vain olympialaisissa. Kun urheilija on noin fokusoitunut siihen mitä tekee, en pysty edes täysin kuvittelemaan, mikä se tunnetila on. Kuten Mirasta näki, koville se otti ja kuten Riossakin, se voi ottaa koville vielä monta päivää, Henri jatkoi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut