Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Mira Potkonen murtui itkuun ottelun jälkeisessä haastattelussa – Yle: "En tiedä yhtään mitä teen huomisesta eteenpäin"

Ylen haastattelussa ottelun jälkeen nähtiin urheilija, jonka osalta ei erikseen tarvinnut kysellä, oliko lopputulos pettymys. Nyrkkeilijä Mira Potkonen murtui ottelun jälkeen itkuun, joka ei laantunut myöskään otteluhaastattelussa.

Hetken aikaa oli epäselvää, onko Ylen Manu Myllyahon haastattelua perusteltua edes tehdä. Potkosesta kävi harvinaisen selväksi se, että tavoitteita oli yksi ja ainoa – päättää urheilu-ura olympiakultaan.

– En tiedä yhtään mitä teen huomisesta eteenpäin. Laitoin kaiken peliin ja uskoin unelmaan viimeiseen asti.

Valmentaja Maarit Teuronen analysoi tilanteen lyhyesti.

– Tietynmoinen terävyys ja määrätietoisuus jäi uupumaan. Olisi ollut hoideltavissa, mutta ei tänään.

Liikuttunut oli myös valmentaja Teuronen. Ylen haastattelussa häneltä pyydettiin arvioimaan, millainen tie on ollut tähän tilanteeseen asti.

– Sori, ei pysty... ei pysty, Teuronen sanoi.

Ylen studiossa ottelua kommentoinut ex-nyrkkeilijä, muutaman vuoden Tampereella harjoitellut Elina Gustafsson kritisoi suoraan toimittaja Manu Myllyahon kysymystä uran jälkeisistä suunnitelmista.

– Mikä kysymys tuo on heti ottelun jälkeen? Antakaa Miran nyt hengittää, ärähti Elina Gustafsson.

Gustafsson osasi analysoida heti myös sen, miksi ottelussa kävi miten kävi.

– Mira kun lähtee matsiin, niin se on alusta lähtien ihan hanaa, täysillä. Kun vastassa on taitonyrkkeilijä, joka lyö kovaa ja joka osaa väistää, niin siihen puutuu aika äkkiä.

– Mira on taistelija. Vaikka tulee lyöntejä ja se on ihan sekaisin, sieltä tulee vieläkin niitä lyöntejä. Se otteleminen on niin selkärangassa.

Haastattelut ja kisastudion löydät tästä linkistä.