Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Koronatilanne heikkeni Pirkanmaalla: Apocalyptica ja SaariHelvetti nähdään suunnitellusti – "Tiedän, että hevikansa ymmärtää käyttäytyä hyvin"

Apocalyptican keikka ja SaariHelvetti-festivaali järjestetään tällä viikolla Tampereella. Viikinsaaressa ja laivoilla on maskipakko ja turvaväleihin kiinnitetään vahvasti huomiota. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Nem Agency ja Hopealinja.

Torstaina 5. elokuuta tamperelaisten kesäkeitaassa esiintyy Apocalyptica ja viikonloppuna Viikinsaaressa koetaan Tampereen kesän raskain festivaali SaariHelvetti.

Tapahtuman järjestäjät ja viranomaistahot ovat tiedotteen mukaan sopineet muun muassa seuraavista turvajärjestelyistä:

– sekä laivoissa että Viikinsaaressa on maskipakko ja maskittomat vieraat poistetaan tapahtumasta

– järjestyshenkilöiden määrää on lisätty: juhla-alueella liikkuu “turvavälipartioita” muistuttamassa asiallisesta käytöksestä

– kaikille laivaan nousijoille jaetaan henkilökohtainen käsidesi ja kasvomaski

– laivat saareen ajetaan rajatun kapasiteetin mukaan

SaariHelvetti kehottaa juhlijoita varaamaan matkoihin aiempia vuosia enemmän aikaa ja malttamaan mielensä yleisen turvallisuuden vuoksi. Myös Viikinsaaren koko auttaa ihmisiä hakemaan oma, turvallinen tilansa.

– Eihän tämä helppoa ole, mutta tiedän, että hevikansa ymmärtää ja osaa käyttäytyä hyvin: ilman asiakkaiden yhteistä panosta tapahtumien järjestäminen olisi mahdotonta.

– Tehdään kaikki yhdessä niin sujuvat ja mukavat juhlat kuin mahdollista ja pidetään samalla korona kurissa, promoottori Rowan Rafferty Nem Agencyltä toivoo.

Festivaali myös helpottaa painetta Laukontorin rannassa ja tarjoaa kahden päivän lipun haltioille mahdollisuuden vaihtaa pääsylippunsa festivaalirannekkeeseen Yo-talolla.

Ravintolan vaihtopiste on auki keskiviikkona ja torstaina kello 16–22 välisenä aikana.