Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ovet käyvät jalkapallo-Ilveksessä nyt moneen suuntaan – Kiinnostavia pelaajia on tarjottu, sanoo toimitusjohtaja Tomi Erola

Jalkapallon Veikkausliigassa jälleen voittojen makuun päässeen Tampereen Ilveksen joukkueessa on varmuudella eloa elokuun alussa. Aiemmin on uutisoitu, että pitkän linjan luottomies Felipe Aspergren ei mahdu tällä hetkellä pelaavaan kokoonpanoon, ja Aspergren itse haluaa siirtyä Tampereelta muualle. Vastaavasti hyökkääjä Eetu Vertaisen siirto Skotlantiin on enää pelilupa-asioista kiinni.

Entä tulopuoli? Sen Ilveksen toimitusjohtaja Tomi Erola vahvistaa, että jykevän keskuspuolustajan Tabi Mangan tulo mukaan on samaten pelilupa-asiasta kiinni.

Ja muitakin pelaajia saattaa joukkueeseen olla tulossa. Erola sanoo, että seuralle on tarjottu useampia lähtökohtaisesti kiinnostavia nimiä. Hän ei valota niitä tässä vaiheessa sen tarkemmin.

– Lähtökohtaisesti haemme tietysti vahvistuksia niille pelipaikoille joille nuo siirrot aiheuttavat muutoksia. Katsotaan, mitä tapahtuu, Erola kommentoi.