Nokian Menkalan päiväkodissa on todettu mahdollisia altistuksia koronalle – "Jäljitystyötä on paljon"

Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Kesäajan päivystävässä Menkalan päiväkodissa Nokialla epäillään altistumisia koronavirukselle. Karanteeniin asetettiin vajaa 20 henkilöä. Muu päiväkodin toiminta jatkuu normaalisti. Päiväkoti tiedottaa asiasta lasten vanhempia.

– Koronavirustilanteen huononeminen kuormittaa nyt terveydenhuoltoa. Tapausmäärien nopean nousun vuoksi jäljitystyötä on paljon, ja samaan aikaan kesälomista ja koronarokotusten järjestämisestä johtuen työntekijäresurssia on normaalia vähemmän, Nokian tartuntataudeista vastaava lääkäri Raija Järvenpää kertoo tiedotteessa.

Järvenpää muistuttaa edelleen voimassa olevista turvallisuusohjeista. Turvavälit on tarpeen muistaa, maskien käyttöä suositellaan yhä, samoin on oltava huolellinen käsihygienian kanssa ja jäätävä kotiin, jos oireita ilmenee. Koronatestiin on oireiden vuoksi hakeuduttava vaikka henkilö olisikin jo rokotettu.

Mikäli sinulla on koronaan viittaavia oireita, täytä sähköinen Omaolon koronaoirearviokysely tai ota yhteys puhelimitse Nokian kaupungin koronaviruksen hoidontarpeen arviointinumeroon 03 5652 1105. Numero palvelee nokialaisia arkisin kello 8–20 välisenä aikana ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä kello 9-20 välisenä aikana.

Muina aikoina voi soittaa Taysin koronaneuvontanumeroon 03 311 65333, joka on avoinna ympäri vuorokauden.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut