Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Nokian Menkalan päiväkodissa on todettu mahdollisia altistuksia koronalle – "Jäljitystyötä on paljon"

Kesäajan päivystävässä Menkalan päiväkodissa Nokialla epäillään altistumisia koronavirukselle. Karanteeniin asetettiin vajaa 20 henkilöä. Muu päiväkodin toiminta jatkuu normaalisti. Päiväkoti tiedottaa asiasta lasten vanhempia.

– Koronavirustilanteen huononeminen kuormittaa nyt terveydenhuoltoa. Tapausmäärien nopean nousun vuoksi jäljitystyötä on paljon, ja samaan aikaan kesälomista ja koronarokotusten järjestämisestä johtuen työntekijäresurssia on normaalia vähemmän, Nokian tartuntataudeista vastaava lääkäri Raija Järvenpää kertoo tiedotteessa.

Järvenpää muistuttaa edelleen voimassa olevista turvallisuusohjeista. Turvavälit on tarpeen muistaa, maskien käyttöä suositellaan yhä, samoin on oltava huolellinen käsihygienian kanssa ja jäätävä kotiin, jos oireita ilmenee. Koronatestiin on oireiden vuoksi hakeuduttava vaikka henkilö olisikin jo rokotettu.

Mikäli sinulla on koronaan viittaavia oireita, täytä sähköinen Omaolon koronaoirearviokysely tai ota yhteys puhelimitse Nokian kaupungin koronaviruksen hoidontarpeen arviointinumeroon 03 5652 1105. Numero palvelee nokialaisia arkisin kello 8–20 välisenä aikana ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä kello 9-20 välisenä aikana.

Muina aikoina voi soittaa Taysin koronaneuvontanumeroon 03 311 65333, joka on avoinna ympäri vuorokauden.