Pariskunta kuoli liikenneonnettomuudessa – Poliisi selvittää ulosajon syytä, ylinopeutta ei ollut

Eilisessä onnettomuudessa Pirkanmaan Kuhmoisissa menehtyi kaksi henkilöä.

Onnettomuuspaikka sijaitsee tiellä 24, noin kaksi kilometriä Kuhmoisista Jämsän suuntaan.

Onnettomuuden tutkinta jatkuu. Paikkatutkinnan perusteella onnettomuudessa osallisena ollut henkilöauto oli tulossa Jämsän suunnasta. Yllättäen ajoneuvo oli ajautunut suoralla tieosuudella kulkusuunnassaan oikealle pientareen sorakaistalle ja sen jälkeen kaartanut jyrkästi vasemmalle yli vastaantulevan kaistan.

Henkilöauto päätyi suunnassaan vasemmalle ojaan jääden katolleen. Ajoneuvoa kuljettanut mies ja hänen matkustajana ollut vaimonsa menehtyivät onnettomuuspaikalle. Ajoneuvossa ei ollut muita matkustajia.

Sisä-Suomen poliisi tutkii onnettomuutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena. Esitutkinnassa pyritään selvittämään onnettomuuteen johtaneita syitä. Selvitettävänä on muun muassa, oliko alkoholilla osuutta asiaan, aiheutuiko onnettomuus autoon tulleesta teknisestä viasta tai saiko kuljettaja tilanteessa sairaskohtauksen tai muun vastaavan. Alustavien tietojen perusteella tilanteessa ei ole ollut ylinopeudesta kyse.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut