Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Haloo Helsinki!, Blind Channel, Mikael Gabriel... – Hakametsän jäähallin parkkipaikan uusi kaupunkifestivaali ottaa varaslähdön edellisenä päivänä Särkänniemessä

Tampereen tämä kesän toinen Soi-festivaali järjestetään Särkänniemessä.

Perjantaina 27. elokuuta pidettävän uuden festivaalin tähtinä esiintyvät Haloo Helsinki!, Blind Channel ja Mikael Gabriel. Festivaalin lipunmyynti alkaa tänään. Samalla tarjolle tulee yhteislippu, jolla pääsee myös seuraavan päivän Tampere Soi -tapahtumaan, joka järjestetään Hakametsän jäähallin parkkipaikalla. Tapahtumien ikäraja on 18 vuotta.

– Särkänniemessä on totuttu järjestämään musiikkitapahtumia ja paikka on todettu toimivaksi. Laitteet ja taianomainen huvipuistotunnelma tekevät Särkänniemestä ainutlaatuisen paikan festivaalin järjestämiselle. K18-huvipuistokokemus itsessään on varmasti monelle ikimuistoinen kesän kohokohta, kertoo Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä tiedotteessa.

Ensimmäinen Soi-festivaali järjestettiin Oulussa kesällä 2018, jolloin Kuuska Soi keräsi noin 13 000 kävijää. Kaupunkifestivaaleille oli kysyntää ja seuraavana kesänä Soi-festivaalit järjestettiin Oulun lisäksi myös Salossa ja Järvenpäässä. Järvenpää soi -festivaali keräsi tuolloin yli 10 000 vierailijaa ja Salo soi -festivaali myytin loppuun jo ennakkoon. Kesällä 2021 Soi-festivaaleja järjestetään Tampereen lisäksi myös Salossa, Kemijärvellä, Kotkassa, Järvenpäässä ja Oulussa.

Soi-tapahtumat järjestää tamperelainen RH-Entertainment.