Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampereen Ida Hulkko ui Tokion olympialaisten semifinaalissa sijalle 12

TaTu Tampereen uimari Ida Hulkko ui Tokion olympialaisten naisten 100 metrin rintauinnin semifinaaleissa sijalle 12 ajalla 1.07.02.

– Pitää sanoa, aamulla, kun heräsin, niin ei ole vähään aikaan ollut noin huono olo kropassa. Kyllä siinä joutui 40 minuuttia aamupalaa syömään, että sai alas jotain ja hirveä puuskutus päällä. Ei se hyvä aika ole ja paljon on parannettavaa, mutta 12. sija olympialaisissa, niin kamoon, Hulkko kommentoi TV5-kanavan haastattelussa.

Semifinaaleihin Hulkko ui huimalla uudella Suomen ennätyksellä 1.06.19. Hulkko on parantanut pitkän radan 100 metrin rintauinnin Suomen ennätystä reilun vuoden sisällä jopa neljästi.

– Nyt olen kiitollinen ja helpottunut. Tämä on ollut uskomaton matka tähän asti, ja nämä kisat on ollut tosi hyvät ja paljon paremmat, mitä oletin. Ennen kisoja en ajatellut, että välieräpaikkakaan oikeasti olisi kovin helppo ottaa. Se tuli eilen niin hyvällä uinnilla, ja olen ylpeä siitä, että noinkin hyvin pystyi keräämään itsensä tähän aamuun.