Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Muistatko Boltsi-Anssin? Leivolainen pääsi taas menestysreseptillään tv-ohjelman finaaliin – Onko kaurapasta uusi Boltsi?

Suomalainen menestysresepti-tv-sarjan voittanut tamperelaisen Leivon leipomon Anssi Räntilä on mukana finaalissa myös sarjan uusimmalla tuotantokaudella.

Tällä kertaa tuotteena on kaurapasta.

Vuonna 2019 ruokainnovaatiokilpailun voitto irtosi Boltsi-kaura-siemenpyörykällä, jota myydään S-ryhmän ruokakaupoissa ympäri Suomen.

Räntilä kisasi myös Suomalaisen menestysreseptin 2. tuotantokaudella, jossa hän ylsi semifinaaliin.

Leivon Leipomo tuo Räntilän johdolla tarjolle kaurapastan, joka on sitkeän kehitystyön tulosta. Kaurapasta tarttuu valtavirtaistuneeseen kauratrendiin ja tuo pastahyllyille ensimmäisen kokonaan täysjyväkaurasta valmistetun pastan ruoanlaittoon.

– Kaurapastamme erottuu joukosta taitavalla raaka-aineen hyödyntämisellä. Tällä hetkellä kaupoissa myytävät kaurapastat eivät todellisuudessa ole 100-prosenttista kauraa, vaan niissä käytetään muitakin viljoja. Kaura on haastava raaka-aine, mutta meillä on siinä Suomen parasta osaamista, Räntilä hehkuttaa tiedotteessa.

Aiempi kokemus Suomalainen menestysresepti -ohjelmasta kannusti lähtemään kisaan uudelleen.

– Ohjelmalla on suuri kaupallinen merkitys, jonka tunnen ja tiedän jo ennestään. Olen aina ollut kova myyntimies, ja liiketoiminnan näkökulmasta näen tämän kaupallisena satsauksena. Boltsin lanseerauksen myötä kasvispyörykkä- ja pihvimarkkinat kasvoivat Suomessa 17 prosenttia ja Boltsi Original ja Boltsi Chili-tomaatti ovat vallanneet pyörykkämarkkinasta ison osan. Samanlaista menestystä tavoitellaan nyt kaurapastalle, Räntilä arvioi.

S-ryhmä tarjoaa finalisteille taloudellista tukea tuotekehitykseen, ja voittajatuote on S-ryhmän syksyn ykköslanseeraus. Ohjelmaa seurataan televisiossa MTV3-kanavalla ja se huipentuu 25. elokuuta esitettävään finaalijaksoon, jossa ratkeaa vuoden 2021 Suomalainen Menestysresepti -voittaja.