Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen koronarokotuskeskusten aukioloihin tulee pian muutoksia – lue, miten kannattaa toimia ensi viikolla ja elokuussa

Tampereen koronarokotuspaikkojen aukioloihin tulee muutoksia elokuussa.

Ratina on avoinna ajanvarauksella 6.8. saakka maanantaista perjantaihin kello 8-20 ja ilman ajanvarausta arkipäivisin kello 8-18. Ratina on suljettu 9.-29. elokuuta.

Messukeskuksen rokotuspiste on auki ajanvarauksella 6.8. saakka kello 11-18. Laajempi aukiolo on 9.-26.8. arkipäivisin kello 8-20.

Rokotuksen saa Messukeskuksessa ilman ajanvarausta maanantaista perjantaihin kello 11-16.

Tamperelaiset voivat tarvittaessa aikaistaa toista koronarokotusta aikaisemmasta 12 viikosta 8 viikkoon. Biontech-Pfizerin Comirnatyn tehosterokotteen voi ottaa 8-12 viikon kuluttua ensimmäisestä rokotteesta.

Mikäli tehosterokotteen ottamisen haluaa aikaistaa, on se mahdollista ainoastaan ilman ajanvarausta Messukeskuksen walk in -rokotuslinjalla.

Koronarokotteen voivat saada kaikki tamperelaiset yli 16-vuotiaat sekä yli 12-vuotiaat riskiryhmiin kuuluvat. Tampereella on mahdollisuus saada ensimmäinen koronarokote myös ilman ajanvarausta sekä Ratinassa että Messukeskuksessa.

Tampereella rokotukset etenevät hyvin ja ensimmäisten rokotusten osalta kattavuus on kaikissa ikäryhmissä parempi kuin Suomessa keskimäärin.

Erityisesti nyt toivotaan, että nuoret kävisivät aktiivisesti ottamassa koronarokotteen, jotta Pirkanmaalla kohonneet koronatartunnat saataisiin hillittyä. Pirkanmaalla epidemiatilanne on mennyt huonoon suuntaan ja 20.7. Pirkanmaa siirtyi koronaepidemian perustasolta kiihtymisvaiheeseen.