Tampereelle ensimmäinen ympäri vuorokauden auki oleva K-Citymarket – "Kun kauppaan voi tulla milloin vain, on kiireisempien aikojen välttely helpompaa"

Tampereen alueen ostosmahdollisuudet laajenevat edelleen, kun K-Citymarket Turtola alkaa palvella 2. elokuuta alkaen kellon ympäri.

K-Citymarket Turtola on Pirkanmaan alueella Pirkkalan K-Citymarketin lisäksi toinen K-ruokakauppa, joka pitää ovensa auki ympärivuorokautisesti.

– Suurin syy pitää ovemme jatkossa pysyvästi auki ovat lukuisat saamamme asiakastoiveet. Ihmiset liikkuvat yhä enemmän eri aikoihin vuorokaudesta, ja haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea tarjoamalla mahdollisuuden ruokaostoksiin juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii. Olemme huomanneet, että iltapainotteisuus ostoksissa on kasvanut jo pidempään, ja erityisesti korona-aika on hajauttanut asiointiaikoja entisestään. Ympärivuorokautiset aukioloajat ovatkin erityisesti näin epidemia-aikana arvokas mahdollisuus jakaa omaa asiointia aiempaa laajemmalle ajalle. Kun kauppaan voi tulla milloin vain, on kiireisempien aikojen välttely helpompaa, kertoo K-Citymarket Turtolan kauppias Marko Vainikainen tiedotteessa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut