RatikkaTamperelainen saapuu ensi keskiviikkona – "Nyt on käsillä niin historiallinen käänne, että se vaatii erikoisnumeron tekemistä"

Keskiviikkona 28. heinäkuuta ilmestyvä seuraava painettu Tamperelainen on RatikkaTamperelainen-erikoisnumero.

Ensi viikon lehden runsas juttutarjonta liittyy kokonaisuudessaan Tampereella 9. elokuuta virallisesti alkavaan ratikka-aikaan.

– Tamperelainen on oillut vuodesta 1957 kirjoittamassa Tampereen tarinaa ja nyt on käsillä niin historiallinen käänne, että se vaatii erikoisnumeron tekemistä, taustoittaa päätoimittaja Petteri Mäkinen.

RatikkaTamperelaisessa kerrotaan tuoreimmat ja kiinnostavimmat uutiset juuri ennen liikenteen alkua; taustoitetaan historiallista uudistusta; kerrotaan, mikä kaupungissa muuttuu ja esitellään ihmisiä, joiden elämään ratikka erityisesti vaikuttaa.

– Ratikka vaikuttaa eri tavoilla tamperelaisten arkeen. Se vaikuttaa kulkureitteihin ja tuo uusia paikkoja lähemmäs arjessa kulkevia. Siksi sillä on suuri vaikutus myös muun muassa kauppaan, yrityselämään ja kulttuuriin Tampereella, summaa Mäkinen.

Yhdessä ratikan liikenteen aloittamisen kanssa Tampereella otetaan käyttöön myös kokonaan uusi bussilinjasto Linjasto 2021.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut