Supersuosittu Elämänkaari palaa koronatauolta Kirjastonpuistoon – "Suurin huoleni on se, että ikä-ihmiset ovat jääneet karanteeniin jäljiltä koteihinsa"

Tuula Kivistön vetämä Elämänkaari palaa koronavuoden jälkeen Laikunlavalle. Petteri Mäkinen
Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Supersuosittu Elämänkaari-ilmaiskonsertti palaa yhden koronavuoden tauon jälkeen Laikunlavalle.

Nyt neljättä kertaa järjestettävä konsertti kuullaan perjantaina 30. heinäkuuta kello 14.

– Kyllä minä olen tätä innolla tehnyt, kun korona on pysäyttänyt muun muassa jumppien pitämisen ja muut työt, intoilee tapahtuman primus motor Tuula Kivistö.

Kaksi vuotta sitten järjestetyssä edellisessä Elämänkaari-konsertissa Laikunlavan ympäristössä oli jopa 1500 kuulijaa. Ennen neljää Elämänkaari-konserttia Kivistö ehti järjestää 16 kertaa Tammerkosken Sillalla -tapahtuman senioripäivän.

– Suurin huoleni on se, että ikäihmiset ovat jääneet karanteeniin jäljiltä koteihinsa, eivätkä enää uskalla lähteä liikkeelle. On paljon tuttuja kasvoja, joita en ole Hämeenkadulla ja Kauppahallissa nähnyt koronan jälkeenkään. Täytyy toivoa, että he uskaltautuvat tänne paikalle, huokaa Kivistö, 84.

Konsertissa esiintyvät muun muassa Jaakko Ryhänen, Erkki Liikanen, Seppo Mäki, Pispalan sälli Ilkka Kuusniemi, Pirjo Turunen, Kikka Salmi, Irma Vehmaskoski ja Linda Urbanski. Esiintyjiä säestää pianisti Maila Böhm.

Suurin huoleni on se, että ikä-ihmiset ovat jääneet karanteeniin jäljiltä koteihinsa.

Konsertin juontaja ja käsikirjoittaja on Kivistö. Hän myös valinnut artistien esittämät kappaleet.

– Kuten konsertin nimi kertoo, lapsuudesta lähdetään liikkeelle. Ihan hautajaisiin saakka ei mennä, mutta konsertin loppua kohti esitettävät kappaleet muuttuvat rauhallisemmiksi, naurahtaa Kivistö.

Tapahtuman tuottaa tänä vuonna Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikkö.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut