Ilves hankki 47 NHL-peliä pelanneen kanadalaishyökkääjän

Teemu Nurmi

Ilves vahvistaa joukkuettaan 25-vuotiaalla kanadalaishyökkääjä Nick Baptistella. 47 NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on yksivuotinen.

Juniorivuosiensa jälkeen kuusi kautta AHL:ssä ja kahdella kaudella myös NHL:ssä pelannut Nick Baptiste on Buffalo Sabresin kolmannen kierroksen varaus vuodelta 2013. NHL-seura hankki hyökkääjän pelaajaoikeudet varausnumerolla 69.

Urheilujohtaja Timo Koskela näkee Ilveksessä numerolla 73 pelaavan Baptisten monipuolisena ja kova-asenteisena hyökkääjänä, joka tuo joukkueeseen maalintekotaitoa ja johtajuutta.

– Hienoa, että saamme joukkueeseemme erittäin motivoituneen ja ikäisekseen kokeneen ammattilaisen, joka tulee auttamaan meitä voittamaan monella eri tapaa. Odotamme Nick Baptisten tuovan hyökkäykseemme monipuolisuutta, vaihtoehtoja, maaleja ja johtajuutta. Hän pystyy pelaamaan monessa eri roolissa, ja hänen työmoraalinsa ja persoonansa sopivat erinomaisesti joukkueeseemme, Koskela sanoo tiedotteessa.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut