Laulaja Kikasta kertovasta elokuvasta julki ensimmäinen traileri, katso maistiainen täältä

Sara Melleri on elokuvan Kikka. Marica Rosengård / Elokuvayhtiö Komeetta

Teemu Nurmi

Tampereella kuvatusta Kikka!-elokuvasta on julkaistu ensimmäinen maistiainen.

Näyttelijä Sara Melleri sukeltaa energisen Kikan nahkoihin elokuvan ensimmäisessä teaser-trailerissa. Videossa kurkataan Sukkula Venukseen -kappaleen myötä Kikan artistielämään.

Kikka! on musiikkia pursuva elokuva tamperelaisartisti Kikasta ja aikakaudesta, jolloin Suomi oli matkalla lamasta kohti nousukautta. Kikka! on elokuva viihdetaiteilijasta ja laulajasta, joka rakasti esiintyä ja antoi iloa muille, vaikka hänen taiteilijuuttaan kyseenalaistettiin.

Kikka!-elokuvan ohjaa Jussi-voittaja Anna Paavilainen. Elokuvan on käsikirjoittanut Maarit Nissilä.

Iskelmälaulaja Kirsi Sirénin nimiosan esittää Sara Melleri. Kikan DJ- ja toimittajaystävää näyttelee Elena Leeve. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Jakob Öhrman, Aku Hirviniemi, Martti Suosalo, Kai Vaine, Samuli Niittymäki, Tuomo Prättälä, Sanna-Kaisa Palo, Rea Mauranen ja Ville Tiihonen.

Elokuvan tuottaa Elokuvayhtiö Komeetta tuottajanaan Kaisla Viitala. Elokuvan rahoittajia ovat Yle ja Suomen elokuvasäätiö. Nordisk Film levittää Kikka!-elokuvan elokuvateattereihin tammikuussa 2022.

Kommentoi

Mainos: Pirkanmaan Osuuskauppa

Kuka olet ilman titteliäsi? Ihmisten työpaikan mallit kertovat

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut