Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampereella hyvin rokotusaikoja tarjolla – Ilman ajanvaravarausta pääsee sekä Ratinaan että Pirkkahalliin

Rokotusaikoja on Tampereella runsaasti tarjolla ja ensimmäisen rokotteen voi saada myös ilman ajanvarausta sekä Ratinassa että Messukeskuksessa.

Tampereella on heinäkuun ajan tarjolla runsaasti aikoja koronarokotukseen sekä Ratinan että Messu- ja urheilukeskuksen (Pirkkahalli) rokotusyksiköissä. Ajanvarausta suositellaan joko verkossa tai puhelimitse.

Tamperelaiset voivat saada ensimmäisen koronarokotteen myös ilman ajanvarausta Ratinassa ja Messukeskuksessa (Ilmailunkatu 20). Ratinan niin sanottu walk in -rokotuslinja on avoinna maanantaista perjantaihin heinäkuun loppuun saakka kello 8–18. Messukeskuksen walk in -rokotukseen pääsee ilman ajanvarausta maanantaista perjantaihin heinäkuun loppuun saakka klo 11–16.

Koronarokotteen voivat saada kaikki tamperelaiset yli 16-vuotiaat sekä yli 12-vuotiaat riskiryhmiin kuuluvat. Mukaan tarvitaan henkilöllisyystodistus, ajokortti, passi tai kela-kortti. EU-kansalaiset voivat käyttää eurooppalaista sairaanhoitokorttia (sininen).

Tehosterokotusten suositeltu annosväli on edelleen 12 viikkoa. Heinä- ja elokuun aikana tehosterokotteen rokotuspaikka on hyvä varmistaa ennalta kaupungin verkkosivuilta osoitteesta www.tampere.fi/koronarokotukset , sillä aukioloajat ja rokotuspaikat muuttuvat.