Stockmannin alakerran K-Supermarket levittäytyy myös katutasoon – Tähän aukeaa uusi Bistro Koo!

Bistro Koo vauatuu syyskuussa Stockmannin katutasoon heti pääoven oikealle puolelle, jossa on tällä hetkellä kaupan showroom. K-Supermarket Hämeenkadun kauppias Jaro Salkoharjun mukaan keittiötä ei tulee, vaan ruuat tehdään alakerrassa. Petteri Mäkinen
Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Stockmannin alakerrassa aloittava K-Supermarket Hämeenkatu avaa oman bistronsa Stockmannin katutasoon.

Uusi Bistro Koo aukeaa Stockmannin pääsisäänkäynnin oikealle puolelle. Bistron yhteydessä toimii myös viini- ja samppanjabaari.

– Bistron ruuat valmistetaan alakerrassa, jossa meillä on laaja keittiötila ja useita kokkeja töissä päivittäin, kertoo kauppias Jaro Salkoharju.

Salkoharjun mukaan ravintolatarjontaa tulee myös alakertaan, johon tulee muun muassa tapasbaari. Myös alakerran Herkkutorille tulee anniskeluoikeudet.

Uusi K-Supermarket avaa ovensa torstaina 26. elokuuta, mutta Bistro Koo vasta syyskuussa.

– Kaupan rakentamisessa ollaan aikataulussa. Nyt on tehty putkituksia ja sähkötöitä. Kalusteita aletaan asentaa loppukuusta. Maailmatilanne on vaikuttanut monen asian saatavuuteen, mutta onneksi olemme olleet liikkeellä ajoissa.

Ennen Tampereelle tuloa Salkoharju toimi Porissa K-Supermarket Ruokaporin kauppiaana.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut