KFC haluaa Tampereelle, tulossa jopa kaksi ravintolaa – Toimitusjohtajalla kolme vaihtoehtoa

Kentucky Fried Chicken on erikoistunut uppopaistettuun kanaan. Kuva on ketjun ravintolasta Viron Tartosta. KFC / Lehdistökuva

Teemu Nurmi

Maailmankuulu kanaravintolabrändi KFC eli Kentucky Fried Chicken tiedotti heinäkuun alussa avaavansa vuoden 2021 viimeisellä neljänneksellä neljä ravintolaa Suomeen. Kaikkien aikojen ensimmäiset KFC-ravintolat avautuvat Helsingin Itäkeskukseen, kahteen kohteeseen Espoossa sekä Turkuun.

Tamperelainen soitti KFC Finland -yhtiön toimitusjohtaja Janne Einolalle ja kysyi, milloin KFC saapuu Tampereen seudulle. Hän sanookin KFC Finlandin etsivän aktiivisesti ravintolaketjulle sopivaa liikepaikkaa Tampereen seudulta.

– Käymme parhaillaan useita konkreettisia keskusteluja asiasta. Toivomme niiden johtavan mahdollisimman pian siihen, että voisimme kertoa avaavamme ravintolan tai ravintoloita Tampereen seudulle, Janne Einola kertoo.

Hän sanoo kaikenlaisten erilaisten sijaintivaihtoehtojen olevan mahdollisia KFC:lle Tampereen seudulla.

– Haluamme olla siellä missä ovat suurimmat ihmisvirrat ja missä meillä on helppo saavutettavuus. KFC:ta kiinnostavat keskustan kivijalkaliiketilat, kauppakeskukset ja stand-alone-drive-in -ravintolapaikat eli tontilla seisovat erilliset ravintolarakennukset, joissa on mahdollisuus autokaistapalveluun, toimitusjohtaja Einola perustelee.

KFC:n tarina alkoi yksittäisen kokin keittiöstä, kun eversti Harland Sanders loi yli 75 vuotta sitten reseptin, joka sisälsi hänen keittiönsä oven takaosaan kaiverretun listan salaisia yrttejä ja mausteita.

KFC:lla on tällä hetkellä yli 23000 ravintolaa yli 140 eri maassa ympäri maailman.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut