Muutos maanantaina: Ratikat siirtyvät tiheämpään vuoroväliin – Myös ensimmäisten ja viimeisten lähtöjen aikataulut muuttuvat

Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Hervannasta Pyynikintorille kulkevalle ratikkalinjalle 3 lisätään liikennettä maanantaista alkaen. Linjalla liikennöidään tuolloin 7,5 minuutin välein.

Myös ensimmäisten ja viimeisten lähtöjen aikataulut muuttuvat. Hervantajärveltä lähtee ensimmäinen vuoro kello 7.00 ja viimeinen lähtö on kello 19.45. Hervannan kampukselta ensimmäinen vuoro lähtee kello 6.29 ja viimeinen lähtö on kello 19.48. Pyynikintorilta lähtee ensimmäinen vuoro kello 7.00 ja viimeinen lähtö on kello 20.22.

Kyseessä on edelleen koeliikenne. Koeliikennettä ajavan ratikan tunnistaa linjakilvestä, jossa lukee linjatunnus 3. Liikenteessä on myös koe- ja opetusajossa olevia ratikoita, joiden kyytiin ei oteta matkustajia.

Myös koeliikenteessä matka maksetaan normaalisti. Koeajoliikenteessä käytössä ovat Nyssen matkakortti, mobiililippu tai lähimaksu.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut