Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Muutos maanantaina: Ratikat siirtyvät tiheämpään vuoroväliin – Myös ensimmäisten ja viimeisten lähtöjen aikataulut muuttuvat

Hervannasta Pyynikintorille kulkevalle ratikkalinjalle 3 lisätään liikennettä maanantaista alkaen. Linjalla liikennöidään tuolloin 7,5 minuutin välein.

Myös ensimmäisten ja viimeisten lähtöjen aikataulut muuttuvat. Hervantajärveltä lähtee ensimmäinen vuoro kello 7.00 ja viimeinen lähtö on kello 19.45. Hervannan kampukselta ensimmäinen vuoro lähtee kello 6.29 ja viimeinen lähtö on kello 19.48. Pyynikintorilta lähtee ensimmäinen vuoro kello 7.00 ja viimeinen lähtö on kello 20.22.

Kyseessä on edelleen koeliikenne. Koeliikennettä ajavan ratikan tunnistaa linjakilvestä, jossa lukee linjatunnus 3. Liikenteessä on myös koe- ja opetusajossa olevia ratikoita, joiden kyytiin ei oteta matkustajia.

Myös koeliikenteessä matka maksetaan normaalisti. Koeajoliikenteessä käytössä ovat Nyssen matkakortti, mobiililippu tai lähimaksu.