Veikko Vallin ehdolle perussuomalaisten varapuheenjohtajaksi – "Puolueemme talouspoliittinen linja kaipaa selkeyttämistä"

Tamperelainen kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Veikko Vallin lähtee ehdolle perussuomalaisten 3. varapuheenjohtajaksi.

Vallin tiedotti asiasta perjantaina.

– Koska muutamat puolueemme kärkinimet eivät lähteneet mukaan puheenjohtajiston vaaliin, niin katsoin, että minun on lähdettävä. Puolueemme talouspoliittinen linja kaipaa selkeyttämistä, toteaa Vallin.

Puoluekokous järjestetään 14.-15. elokuuta Seinäjoki Areenalla.

Vallinin kertoo tiedotteessa, että "Suomi tarvitsee enemmän kansallismielistä talouspolitiikkaa – tarkemmin sanottuna kansallismielistä yrittäjyyspolitiikkaa".

– Jos meidän yrityksillä ja yrittäjillä ei mene hyvin, niin kohta kenelläkään ei mene hyvin. Velaksi emme voi kauan enää elää, eikä verojakaan voi loputtomasti korottaa, muistuttaa Vallin.

Vallinin mukaan yksinyrittäjien, mikroyrittäjien ja pk-yrittäjien asiaa ei tällä hetkellä kukaan aja riittävän hyvin. Vallin korostaa, että palkanmaksuvara syntyy kannattavuudesta ja työttömän paras toivo on menestyvä yrittäjä, joka tarjoaa töitä.

– Olen itse tarponut yrittäjän pitkän polun. Aloitin yksin, löysin yhtiökumppanin ja palkkasimme ensimmäisen työntekijän. Sitten viidennen. Sitten kymmenennen. Loimme menestyvän brändin. Rakensimme tuotantolaitoksen. Saimme aikaan vientiä. Pärjäsimme kilpailussa ulkomaisia brändejä vastaan. Syntyi sitä jakovaraa, kertoo Vallin.

Tamperelainen kansanedustaja Sakari Puisto on Seinäjoen puoluekokouksessa ehdolla puolueen puheenjohtajaksi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut