Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampereella vietetään Ratikka-juhlaa ja Ratikka-viikkoa ennen liikennöinnin alkamista – Luvassa tähtiesiintyjiä ja lähes 200 yrityksen tarjousviikko

Tampereella otetaan Ratikka-ajan alkaminen vastaan Ratikka-juhlan ja sitä edeltävän Ratikka-viikon merkeissä. Ratikka-juhlan järjestämisestä vastaavat Tampereen Raitiotie Oy ja Tampereen kaupunki.

Ratikka-juhla järjestetään Jugendtorilla 8. elokuuta kello 12-13.30. Tapahtumassa esiintyvät Diandra, Noora Louhimo Duo sekä Takomo ja lavalla nähdään myös kappale Tampereen Työväen Teatterin Matilda-musikaalista. Juhlapuheet pitävät pääministeri Sanna Marin sekä Tampereen pormestari Lauri Lyly.

Ratikka-juhlan juontaa Sean Ricks ja lavalla nähdään myös Ratikan tekijöitä. Luonnollisesti myös Ratikoilla on oma roolinsa tapahtumassa.

Ratikka-juhla toteutetaan voimassaolevien koronarajoitusten mukaisesti. Tapahtumaa voi seurata halutessaan myös suorana lähetyksenä verkossa Ratikan verkkosivujen kautta osoitteessa http://live.tampereenratikka.fi/.

Tampereen kaupunki, Tampereen Raitiotie Oy ja Tampere Tunnetuksi ry ovat kutsuneet kaikki raitiotien varrella sijaitsevat yritykset mukaan Ratikka-ajan lähtölaskentaan Ratikka-viikon merkeissä. Ratikka-viikkoa vietetään Tampereella maanantaista sunnuntaihin 2.-8. elokuuta.

– Raitiotien rakentaminen on vaikuttanut hyvin monen yrityksen toimintaan. Se, että Ratikka-viikko on innostanut mukaan lähes 200 yritystä, kielii siitä, että katseet on suunnattu hyvillä mielin kohti tulevaa. Mukana on toimijoita ostoskeskuksista kivijalkaliikkeisiin, ravintoloista teattereihin ja muihin yrityksiin, Tampereen kaupungin raitiotien kehitysohjelman projektisuunnittelija Henna Puisto kertoo tiedotteessa.

Yritykset ovat mukana Ratikka-viikon juhlinnassa koristautumalla Ratikka-aiheiseen rekvisiittaan ja tekemällä monipuolisia tarjouksia. Tarjoukset kootaan Tampere.Finland -sovelluksen Tampere Tunnetuksi Passiin. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupasta. Osa yrityksistä järjestää myös omaa ohjelmaa Ratikka-viikon aikana.