Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Reppu ja penaali ei ole kaikille itsestäänselvyys... – Suosittu keräys on taas käynnissä

Vähävaraisten perheiden lapsille kerätään taas reppuja ja penaaleja.

Keräyksen takana ovat HOPE ry ja OP Ryhmä.

Jo ennen koronapandemiaa ja sen talousvaikutuksia yli 112 000 suomalaista lasta eli tilastojen mukaan vähävaraisissa perheissä.

– Haluamme tukea toimialueemme lasten ja nuorten hyvinvointia ja koulunkäyntiä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Yhteistyössä Hope ry:n kanssa järjestettävä reppukeräys on ollut vuosittain todella suosittu, ja kannustamme kaikkia mukaan tekemään tärkeän lahjoituksen myös tänä vuonna, sanoo toimitusjohtaja Jani Vilpponen OP Tampereesta tiedotteessa.

Ekaluokkalaisten lisäksi myös vanhempien lasten ja nuorten koulurepuille ja penaaleille on tarvetta. Penaaliin lahjoittaja voi valikoida koulutarvikkeet kuten kynän, kumin ja viivoittimen.

Repun saajalle voi kirjoittaa halutessaan terveisiä reppuun sujautettavalle kortille. Osuuspankki toimittaa reput paikalliselle HOPE ry:n toimintaryhmälle, joka lajittelee ja jakaa lahjoitukset elokuun alussa koulutietään aloittaville ja koulunpenkille palaaville.

Kampanjan viimeinen keräyspäivä on perjantaina 30. heinäkuuta. Lahjoituksen voi toimittaa OP Tampereen Hämeenkatu 12:n toimipisteen infoon maanantaista perjantaihin kello 10–16.30, Tampereen Pohjola Sairaalaan, osoitteessa Kelloportinkatu 1, maanantaista perjantaihin kello 8–20 ja lauantaista sunnuntaihin 11–17 ja OP Koti Pirkanmaan toimipisteeseen osoitteessa Hämeenkatu 6 maanantaista perjantaihin kello 10–16.

Reppu joka selkään -kampanjalla on kerätty koulutarvikkeita jo vuodesta 2017, ja viime vuonna reppuja jaettiin lähes 3800 lapselle eri puolilla Suomea.