Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nokian Tapsan Tahdit on nyt puistopiknik-tapahtuma – Ilta huipentuu Iskelmä Finlandia -palkitun konserttiin

Nokian Tapsan Tahteja ei tänä vuonna järjestetä täydessä laajuudessaan terveysturvallisuussyistä. Sen sijaan yleisölle on tarjolla maksuton puistopiknik-tapahtuma, jota voi seurata paikan päällä Nokian Poutunpuistossa tai etänä 5. elokuuta.

Tapahtuma alkaa kello 15 koko perheen Onnimanni-päivällä, jonka ohjelma on tuotettu yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Nokian yhdistyksen kanssa.

Onnimanni-päivässä Nokian karjalainen nuorisoseura ottaa lapset mukaan leikkeihin ja kansantansseihin. Lisäksi seuran kansantanssijat esiintyvät kansallispukujen tuuletuspäivän kunniaksi. Yleisöä viihdyttävät myös Mimmit-duo ja Nokian harmonikkakerho.

Kello 18 on Iskelmä-Finlandia -palkinnon luovutus. Voittaja valitaan nyt 19. kerran ja sen valitsee ammattilaisraati.

Iskelmä-Finlandia -juhlallisuuksien lisäksi puistopiknikin iltatapahtumassa on tarjolla Nokian Tähdet -konsertti, jossa esiintyvät Johanna Debreczeni, Ninni Martikainen, Jerkka Virtanen ja Pasi Kivimäki yhdessä Amorio-orkesterin kanssa. Lisäksi lavalla nähdään Waskivaarit.

Tapsan Tahtien puistopiknik-ilta huipentuu Iskelmä-Finlandia -palkitun konserttiin.