Nokian Tapsan Tahdit on nyt puistopiknik-tapahtuma – Ilta huipentuu Iskelmä Finlandia -palkitun konserttiin

Nokian Tapsan Tahteja ei tänä vuonna järjestetä täydessä laajuudessaan terveysturvallisuussyistä. Sen sijaan yleisölle on tarjolla maksuton puistopiknik-tapahtuma, jota voi seurata paikan päällä Nokian Poutunpuistossa tai etänä 5. elokuuta.

Tapahtuma alkaa kello 15 koko perheen Onnimanni-päivällä, jonka ohjelma on tuotettu yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Nokian yhdistyksen kanssa.

Onnimanni-päivässä Nokian karjalainen nuorisoseura ottaa lapset mukaan leikkeihin ja kansantansseihin. Lisäksi seuran kansantanssijat esiintyvät kansallispukujen tuuletuspäivän kunniaksi. Yleisöä viihdyttävät myös Mimmit-duo ja Nokian harmonikkakerho.

Kello 18 on Iskelmä-Finlandia -palkinnon luovutus. Voittaja valitaan nyt 19. kerran ja sen valitsee ammattilaisraati.

Iskelmä-Finlandia -juhlallisuuksien lisäksi puistopiknikin iltatapahtumassa on tarjolla Nokian Tähdet -konsertti, jossa esiintyvät Johanna Debreczeni, Ninni Martikainen, Jerkka Virtanen ja Pasi Kivimäki yhdessä Amorio-orkesterin kanssa. Lisäksi lavalla nähdään Waskivaarit.

Tapsan Tahtien puistopiknik-ilta huipentuu Iskelmä-Finlandia -palkitun konserttiin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut