Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kauan odotettu ohituskaistahanke etenee Tampereen ja Oriveden välillä – Ysitien viereen tulee uusia yksityisteitä, kun vanhat liittymät laitetaan poikki

Valtatie 9:n parantaminen etenee Tampereen ja Oriveden välillä.

Valtatien viereen rakennettavia yksityisteitä otetaan käyttöön Yliskylän ja Orituvan välisellä osuudella heinäkuun puolivälissä.

Pirkanmaan ELY-keskuksen valtatie 9:n ohituskaistahankkeessa valtatien rinnalle rakennettavien uusien yksityisteiden työt ovat edenneet viimeistelytöihin.

Yksityisteiden ollessa liikennöitävässä kunnossa valtatie 9:n nykyiset suorat yksityisliittymät katkaistaan. Sen jälkeen kulku kiinteistöille tapahtuu uusia rakennettuja yksityisteitä pitkin. Liittymien katkaisu aloitetaan ensi viikolla. Yksityisteillä tehdään myöhemmin vielä kaidetöitä ja viimeistelyjä.

Valtatien 9 työt ovat edenneet jyrsintä- ja asfaltointitöihin. Työt edellyttävät liikennejärjestelyjä ja töistä koituu haittaa ja hidastusta liikenteelle. Työmaan kohdalla on käytössä alennetut nopeusrajoitukset ja työnaikaisia kaistajärjestelyitä. Keskikaiteellisten ohituskaistojen rakentamistyöt noin 5 kilometrin pituisella osuudella kestävät syyskuun loppuun saakka.