Asuntomessut alkavat perjantaina – Parhaat vinkit tarjoava virallinen Messulehti on nyt luettavissa Tamperelaisen verkkosivuilta

Asuntomessut avautuvat Lohjalla perjantaina 9. heinäkuuta.

Asuntomessujen tarjonnasta kertova 32-sivuinen Messulehti on luettavissa myös Tamperelaisen verkkosivuilta osoitteesta www.tamperelainen.fi/aihe/Lohjan_asuntomessut_2021.

Messulehdestä voi lukea muun muassa vinkkejä lippujen ostamisesta, messuille saapumisesta ja oheiskohteiden tarjonnasta. Lisäksi lehdessä on runsaasti maistiaisia asuntomessukohteista: messutalojen sisustustrendeistä, ammattijärjestäjän oman kodin ratkaisuista ja vinkeistä kodin suunnitteluun, Talo Sensun viherkatoista, kerrostalokohteiden hulppeista yhteisistä tiloista kattoterasseineen ja viljelylaatikoineen sekä siitä, miten suunnitella toimiva loppuelämän koti, jossa voi yhdistää mökki- ja kaupunkiasumisen.

Samalta verkkosivulta on luettavissa myös Asuntomessuihin liittyviä uutisia ja kesäkuun alussa ilmestynyt Messujulkaisu.

Osuuskunta Suomen Asuntomessut ja Etelä-Suomen Media Oy (ESM) solmivat vuoden alussa mediakumppanuussopimuksen Lohjalla järjestettävistä asuntomessuista.

Tamperelainen lehti on osa Etelä-Suomen Mediaa.

Lue Messulehti täällä!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut