Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Behm, Vesala, Stig, Kaija Koo... – Tampereelle uusi kaupunkifestivaali jo tänä kesänä, paikkana Hakametsän pysäköintialue

Tampereelle tulee uusi kaupunkifestivaali elokuussa.

Paikkana on Hakametsän jäähallin parkkipaikka. Festivaalin järjestää tamperelainen RH Entertainment.

Lauantaina 28. elokuuta järjestettävän yksipäiväisen Tampere Soi -kaupunkifestivaalin tähtinä nähdään muun muassa Kaija Koo, Behm, Suvi Teräsniska, Chisu, Vesala ja Stig.

Tampere Soi -festivaalin aikana alueella on myös ruokaa ja juomaa myyviä ruokamyyntipisteitä. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta ja festivaali on auki kello 12.00-24.00.

Ensimmäinen Soi-festivaali järjestettiin Oulussa kesällä 2018, jolloin Kuuska Soi keräsi noin 13 000 kävijää. Seuraavana kesänä Soi -festivaalit järjestettiin Oulun lisäksi myös Salossa ja Järvenpäässä. Järvenpää soi -festivaali keräsi tuolloin yli 10 000 vierailijaa ja Salo soi -festivaali myytin loppuun jo ennakkoon.

Kesällä 2021 Soi -festivaaleja järjestetään Tampereen lisäksi myös Salossa, Kotkassa, Järvenpäässä, Mikkelissä ja Oulussa.