Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Perjantaina kaikki yli 16-vuotiaat voivat varata rokotusajan Tampereella – Loppukesän rokotuspaikoissa paljon poikkeuksia, katso lista täältä

Koronarokotusten ajanvaraus laajenee huomenna perjantaina 2. heinäkuuta kaikille yli 16-vuotiaille.

Tehosterokotteita annetaan kesällä Ratinan ja Messukeskuksen rokotusyksiköissä ja terveysasemilla. Kakkosrokotteen rokotuspaikka kannattaa tarkistaa etukäteen kaupungin verkkosivuilta, sillä paikka saattaa olla eri kuin ensimmäisellä rokotteella.

– Rokotussuoja vaatii kaksi rokotuskertaa. Tehosterokotteen ottaminen on erittäin tärkeää rokotesuojan saamiseksi. Saat ajan tehosterokotukseen ensimmäisen rokotuksen yhteydessä, muistutetaan Tampereen kaupungilta.

Jos olet saanut ensimmäisen rokotuksen terveysasemalla, saat myös tehosterokotuksen terveysasemalla. Jos olet saanut ensimmäisen rokotuksen Ratinassa, saat tehosterokotuksen Ratinassa. Jos olet saanut ensimmäisen rokotuksen Messukeskuksessa, saat tehosterokotuksen syksyllä Ratinan rokotusyksikössä.

Myös poikkeuksia on. Jos tehosterokotus on 22.–23.7., voi tulla ottamaan tehosterokotteen kumpaan rokotusyksikköön vain. Ratinan rokotusyksikkö on noina päivinä auki vain kello 8–16. Messukeskuksen rokotusyksikkö palvelee kello 11–20.

Jos tehosterokotus on ajalle 9. - 29.8., saa toisen rokotuksen Messukeskuksen rokotusyksikössä, koska Ratinan rokotusyksikkö on kiinni tuon ajan.

Heinä- ja elokuussa tehosterokotteen rokotuspaikka on hyvä varmistaa ennalta kaupungin verkkosivuilta osoitteesta www.tampere.fi/koronarokotukset.

Niin Ratinan kuin Messukeskuksen aukioloaikoihin tulee joitain muutoksia.

Ratinan rokotepiste on 11.7. saakka auki maanantaista perjantaihin kello 8–16. Aukiolo laajenee12.7. alkaen illasta siten, että se on avoinna 8–20.

Messukeskuksen rokotusyksikkö palvelee 12.7. asti maaanantaista perjantaihin kello 9–16 ja 13.7.–6.8. kello 11–18, eli aukioloajan painopistettä siirretään aamusta iltaan.

Poikkeuksena ovat torstai ja perjantai 22. ja 23.7., jolloin Ratina on auki vain kello 8–16 ja Messukeskus kaksi tuntia tavallista pitempään eli klo 11 – 20. Noina päivinä tehosterokotteelle voi tulla kumpaan vain rokotusyksikköön.