Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Koripallokenttä, sählykaukalo, beach volley -kenttä, piknik-pöytiä... – Sorsapuiston tekojääradan paikalle avautui liikuntapuisto

Kalevan liikuntapuisto on avattu. Talvisin Sorsapuiston tekojääratana palveleva alue on muutettu kesäiseksi harrastusalueeksi, Kalevan liikuntapuistoksi. Paikalle on rakennettu kaksi koripallokenttää, kaukalo sählyn pelaamista varten ja beach volley-kenttä, jonka vierestä löytyy ulkokuntosali upouusine laitteineen.

Asfalttiin on maalattu hyppyruudukoita ja kuvioita erilaisia leikkejävarten. Puistossa on kolme pingispöytää, pituushyppypaikka ja juoksurata. Liikuntapuiston tekonurmialueelle on sijoitettu oleskelupaikkoja penkkeineen ja piknik-pöytineen.

Tampereen kaupungin rakennuttajainsinööri Anne Ravaska kertoo, että kesätoimintojen rakentamisen lisäksi alueelle on tehty kaikkiaan 1 700 neliömetriä erilaisia istutuksia. Kävijöiden silmäniloksi ja vehreyttä tuomaan on puistoon istutettu tulppaaneja, narsisseja, puita ja erilaisia pensaita.

Kalevan liikuntapuisto on aidattu ja alueella on liikuntapalvelujen henkilökuntaa valvomassa puiston käyttöä. Alue on avoinna joka päivä kello 8–21.30, jonka jälkeen alueen portti suljetaan turvallisuussyistä.