Kahdeksan ravintolaa, vain kortti kelpaa, auki viikonloppuna puoleen yöhön... – Tiesitkö tämän torstaina kello 11 aukeavasta Keskustorin Kesäkeitaasta

Keskustorin kesäkeidas aukeaa huomenna torstaina kello 11.

Tampereen ensimmäisen yhteisterassin kattauksesta vastaavat kahdeksan kahvila- ja ravintola-alan toimijaa. Ruoka- ja juomatarjonnan lisäksi kesäkeitaalla voi pelata futsalia, pentankkia ja muita kesäpelejä.

350-paikkaista Kesäkeidasta koristavat toistasataa kukkaistutusta, oleskelualueet ja istumapaikat sekä Keskustorin ympäristöön sovitettu iltavalaistus. Joulutoriltakin tutut mökit ja kontit ovat saaneet ravintolatoimijoiden käsittelyssä uutta persoonallista ilmettä.

Kesäkeitaalle valitut kahdeksan ravintola-alan toimijaa ovat räätälöineet menut kesäkeitaalle sopivaksi. Oleskelu on sallittu ja kesäkeitaalla voi myös pelata futsalia, petankkia sekä muita kesäpelejä. Kesäkeidas on ikärajaton. Maksuvälineenä toimii vain pankkikortti. Keskustorin siisteydestä vastaavat kaupungin kunnossapidon lisäksi keskustassa kiertävät vastuullisuusagentit.

Kesäkeidas on avoinna 1.7.–19.9.. Kaikki ravintolat ovat auki päivittäin kello 11–19. Osa ravintoloista on avoinna laajennetuin aukioloajoin aamusta kesäkeitaan sulkeutumiseen saakka.

Keskustorin kesäkeitaan aukioloajat:

ma-to klo 9-22

pe-la 9-24

su 11-22

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut