Nokialaiselle huoltoasemalle murtauduttu kesäkuussa kolme kertaa – saaliiksi tupakkaa, poliisi epäilee tekijöiden olevan nuoria

Kuvituskuva Risto Aalto

Riina Haapala

Nokialla on murtauduttu kesäkuun aikana samalle Ilkantiellä sijaitsevalle huoltoasemalle kolme kertaa. Tekijät ovat päässeet sisälle jokaisessa rikoksessa ikkuna rikkomalla ja saaliiksi on saatu tupakkatuotteita.

Ensimmäisen kerran ikkuna rikottiin 8. kesäkuuta kello 2.18. Vartiontiliikkeen ja poliisin saapuessa paikalle tekijät olivat lähteneet. Saaliikseen tekijät, joita valvontakameratallenteiden perusteella oli kaksi, saivat repullisen tupakkatuotteita. Tekijät olivat nuoria, mahdollisesti jopa alle 15-vuotiaita, joista toisella oli Chicago Bulls -lippalakki ja toisella valkoinen Fila -merkkinen collegepaita.

Toisen kerran varkaat murtautuivat huoltoasemalle ikkuna rikkomalla 14. kesäkuuta kello 23.40. Vartiontiliikkeen ja poliisin saapuessa paikalle todettiin tekijöiden poistuneen. Valvontatallenteista voitiin todeta tekijöitä olleen tällä kertaa kolme. Kaikki tekijät olivat nuoria ja joukossa saattoi olla samoja tekijöitä kuin 8. kesäkuuta tapahtuneessa murrossa. Tekijät olivat pukeutuneet tummiin vaatteisiin ja kahdella tekijällä oli selkäreput selässään ja lippalakit päässään. Saaliiksi jäi tälläkin kertaa repullinen tupakkatuotteita.

Viimeisin varkausrikos tapahtui 29. kesäkuuta kello 5 aamulla. Vartiontiliikkeen ja poliisin saapuessa paikalle todettiin tekijöiden poistuneen. Kaksi nuorta tekijää murtautui huoltoasemalle ikkuna rikkomalla saaliksi saatiin jälleen repullinen tupakkatuotteita. Toisella tekijällä oli tummat vaatteet ja päässä tumma lierillenen kesähattu. Toisella tekijällä oli tummat polvipituiset housut ja turkoosi collegehuppari. Tekijät saattavat olla samoja kuin aiemmin tapahtuneissa varkausrikoksissa. Tähän varkauteen saattaa liittyä tumma Volkswagen Golf, jolla tekijöiden epäillään poistuneen rikospaikalta.

Poliisilla on hallussaan hyvälaatuista valvontatallennemateriaalia, mutta rikoksesta epäiltyjen nuoren iän vuoksi poliisi ei toistaiseksi julkaise kuvamateriaalia.

Vihjeitä rikoksen selvittämiseksi otetaan vastaan Nokian poliisiasemalla puhelimitse numerossa 0295 445 888 tai sähköpostitse vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut