Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tammelan uuden stadionin rakentaminen alkaa – näin se muuttaa ympäristön liikenne- ja pysäköintijärjestelyjä

Tampereen Tammelan pallokentällä on alkamassa uuden stadionin ja sen yhteyteen rakentuvien asuinkerrostalojen rakennustyöt.

Alueen aitaaminen ja työmaatilojen pystytys on suunniteltu aloitettavaksi tällä viikolla. Heinäkuussa 5.7. alkavalla viikolla valmistuvat vanhan pallokentän purkutyöt ja 12.7. alkavalla viikolla päästään aloittamaan maanrakennustyöt. Heinäkuussa jatkuu myös työmaatilojen asennus.

Töiden aloitus vaikuttaa liikenne- ja pysäköintijärjestelyihin. Paltsunaukio varataan työmaan käyttöön, Salhojankadun ajoneuvoliikenne suljetaan ja Kalevan puistotieltä suljetaan yksi ajokaista. Lisäksi alueen ympäristöstä poistetaan käytöstä muutama suojatie. Samalla alueen lähiympäristöstä joudutaan poistamaan pysäköintipaikkoja.

Poistuvien asukaspysäköintipaikkojen tilalle pyritään osoittamaan uusia paikkoja. Asukaspysäköinti on tarkoitus sallia muun muassa Tammelankadun ja Ilmarinkadun länsipäässä nykyisillä maksullisilla paikoilla sekä Mäkipäänkadulla.