Ely-keskus kunnostaa tiekaiteita valtatiellä 12 – liikenne voi ruuhkautua

Pirkanmaan ely-keskus kunnostaa tiekaiteita valtatiellä 12 Tampereen Atalan ja Kangasalan Huutijärven välillä. Tiekaiteet kunnostetaan noin 12 kilometrin matkalta. Lisäksi tielle rakennetaan myös hieman uusia kaiteita.

Samaisia kaiteiden kunnostus- ja rakentamistöitä tehdään myös valtatie 12:een liittyvillä ja siltä erkanevilla rampeilla. Lisäksi kaidetöiden yhteydessä myös valtatien ja sen ramppien pintakuivatusta parannetaan poistamalla pientareiden reunapalteet.

Rakennustöistä on haittaa liikenteelle ja vilkasliikenteisen valtatien liikenne voi ajoittain ruuhkautua. Työmaan kohdalla on käytössä alennetut nopeusrajoitukset ja työnaikaisia kaistajärjestelyjä. Liikenteellisen haitan minimoimiseksi työt tehdään pääsääntöisesti ilta- ja yötyönä kello 18–06 välisenä aikana.

Rakennustyöt käynnistyvät juhannuksen jälkeen aivan kesäkuun lopulla. Urakka valmistuu tämän vuoden syys-lokakuussa. Töiden kustannusarvio on noin 400 000 euroa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut