Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viikinsaaren kesäteatterissa kaksi erilaista suvinäytelmää

Tampereen Viikinsaaren kesäteatterissa tulee heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna ensi-iltaan kaksi näytelmää.

Lars von Trierin ja Jack McNamaranin käsikirjoittama Pomo-näytelmä saa ensi-iltansa 3. heinäkuuta kello 18. Pomo on yritysmaailmaan sijoittuva moderni komedia, jota ei olla nähty vielä koskaan Suomen kesäteatterilavoilla.

Näytelmä kertoo it-firmasta, jossa johtaja pakoilee vastuuta yrityskauppojen lähestyessä.

Syntipukiksi hän palkkaa näyttelijän esittämään itseään eli pomoa ja ongelmavyyhti on valmis. Hiipuneessa uravaiheessa oleva näyttelijä saapuu Nekalan tietoja ja tekniikka -yritykseen helpon keikan toivossa, mutta vastassa onkin jotain aivan muuta.

Päärooleissa taituroivat Ilkka Heiskanen ja Antti Peltola. Muissa rooleissa nähdään Jarkko Tiainen, Birgitta Putkonen, Maija Siljander ja Onni Reilin. Esityskausi jatkuu 15. elokuuta saakka.

Viikinsaaren kesäteatteri tarjoaa lapsiperheille suositun lastenkirjailija Sven Nordqvistin lämminhenkisen esityksen Viiru ja Pesonen.

Ukko Pesonen asuu yksin maatilallaan, kunnes pienen pieni Viiru-kissa saapuu ukon elämään ja siitä alkavat kahden erottamattoman kaveruksen riemukkaat seikkailut.

Viiru ja Pesonen käsittelee rakastettujen hahmojen kautta tärkeitä ja ajankohtaisia teemoja, yksinäisyyttä ja ystävyyttä. Lavalla ovat Antero Nieminen ja Krista Putkonen-Örn. Ensi-ilta on 4. heinäkuuta kello 14.

Näiden esitysten lisäksi ohjelmistossa jatkuu vielä heinäkuun ajan Tulitikkuja lainaamassa -musiikkikomedia.