Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuntematon mies tunkeutui asuntoon ja ampui laukauksia Lentävänniemessä – poliisi tutkii murhan yrityksenä

Sisä-Suomen poliisi tutkii epäiltyä murhan yritystä, joka tapahtui Tampereen Lentävänniemessä 24. kesäkuuta puolen yön aikaan. Poliisi sai Hätäkeskuksen kautta hälytyksen kello 00:07 kerrostaloasuntoon Lielahden Pikkuniemenkadulle, jossa tuntematon mies oli tunkeutunut asuntoon ja ampunut laukauksia.

Asukas oli päässyt suojautumaan laukauksia, eikä kukaan loukkaantunut tapahtuneessa. Laukauksien jälkeen epäilty tekijä oli paennut paikalta juosten.

Poliisi etsii epäiltyä tekijää. Tekijän vaatetuksessa on maastokuviointia ja hänellä oli mukanaan reppu, jossa on punaista väriä. Tekijä on poliisin mukaan mies.

Poliisi selvittää tapahtuman kulkua, suorittaa teknistä tutkintaa ja kuulustelee havaintoja tehneitä. Asiaa tutkitaan rikosnimikkeellä murhan yrityksenä ja vaaran aiheuttamisena.

Poliisi pyytää havaintoja tapahtumasta ja tekijän liikkeistä. Havainnot pyydetään ilmoittamaan Sisä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai puhelimitse numeron 0800 900 22.

Rikosnimike voi muuttua tutkinnan edetessä.